sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Flamingot Kunstenniemessä 14.16.2.


Hetatytöt eivät lähde minnekään ilman ruokaa. 

Me eli Susan, Inari, Telma ja Emmi plus tietysti johtajamme Heidi ja Johanna olimme ystävänpäivä viikonlopun Kunstenniemen Tuominiemessä, missä olemme aina leirimme viettäneet. Päätimme yhdessä valvoa jo toista kertaa 24 h putkeen.

Susanilla oli vielä päivälläkin söpöt viikset.

Saavuimme perjantaina noin seitsemän aikaan illalla mökkiimme, laitoimme sängyt valmiiksi ja purimme tavarat. Katsoimme Voice of Finlandia ja söimme karkkia. Kymmenen aikaan aloimme pukea ulkovaatteita ja lähdimme ulos pelaamaan örkkipurkkia (örkkipurkki=lipunryöstö). Peli on kaikkien suuri suosikki ja leikimmekin sitä tuntitolkulla. Uusi flamingo Emmi paljastuikin todelliseksi sotilaaksi ryömiessään sammaleissa kohti taskulamppua. Pelon kouriessa hiivimme kohti mökkiämme, kenkämme olivat märät ja mutaiset ja kasvomme olivat täynnä ruhjeita ja naarmuja. Lensimme kauniissa kaarissa ympäri pihamaata ja temmelsimme kaatuillen kuoppiin.

Örkkipurkin suunnittelua


Alku ilta sujui leppoisasti tv:tä katsellen ja syöden herkkuja, mutta yön hiipiessä Telmasta ja Inarista alkoi tulla pelottavan levottomia. He alkoivat tehdä kuntopiiriä ja käänsivät musiikin volyymin kovalle (tästä tuloksena flamingojen spotify soittolista). Toisin kuin Telma ja Inari, Susan ja Emmi muuttuivat unisiksi ja viikset alkoivat lähestyä heidän kasvojaan, vaikka Susan oli vannonut, ettei nukahtaisi. Taivas oli tummentunut ja ulkona tuuli. Valitettavasti Susan alkoi ryömiä sänkyynsä ja silmät alkoivat lipsua umpeen. Silloin otimme kovat aseet käyttöön ja haimme keittiöstä kattilan kannet. Musiikin voimalla vedimme Susanin ja Emmin tanssilattialle ja salsan rytmit herättivät tytöt. Salsan jälkeen pelasimme Trivial Pursuitia, jonka ylivoimaisesti voitti Telma ja Inari! Joskus puoli neljän aikaan Susan ja Emmi luovuttivat valvomisen suhteen, torkahtivat syvään uneen ja saivat viikset kasvoihinsa. Sillä aikaa Telman ja Inarin into olla valveilla syveni ja kaikki saivat nähdä huimia tanssiliikkeitä. Yhtäkkiä väsymys otti valtansa ja hetken aikaa olimme jo luovuttaa mutta jatkoimme sinnikkäästi katsoen Hakekaa kätilöä! Puoli tuntia ennen nukkumaan menoa kävimme pesemässä hampaat ja vaihdoimme mukaviin yövaatteisiin. Kun viisarit kolahtivat kuuteen, suljimme silmät ja vaivuimme kaivattuun uneen.Yllä on sumopainijapulla, jonka tytöt nimesivät Simoksi.

Nam, wokkia!

Heräsimme noin kello 12 ja aloimme valmistaa aamupalaa. Päivällä leikimme ulkona yllätysyllätys örkkipurkkia. Kävimme myös rikkomassa jäätä läheisillä lätäköillä ja testaamassa kestääkö jää… Päivällä leivoimme myös laskiaispullia, jotka paloivat vähän pinnalta mutta se ei makua haitannut, kun väliin laittoi rutkasti kermavaahtoa ja hilloa! Lauantai-iltana leikimme yllätysyllätysyllätys örkkipurkkia, joka oli selvästi pelottavampaa, koska ulkona ei nähnyt sitten mitään! Pelin jälkeen kävimme pikaisesti vuorotellen suihkussa ja katsoimme putousta. Ilta meni tosi leppoisasti pullia syöden ja pilttipurkkeja kimalleliimalla koristellen. Soittelimme vanhemmille, jotka odottivat peloissaan silmäpussizombien kotiin paluuta. Onneksi menimmekin jo aikaisin klo 11 nukkumaan. Juttelimme sängyssä niitä näitä ja sitten vaivuimme uneen. Yöllä yläsänky natisi niin pahasti, että alasängyn väki eli Inari ja Telma pelkäsivät pahasti. Tänään eli sunnuntaina olemme vain pakanneet kuunnelleet musiikkia ja syöty eilistä wokkia. Nyt kirjoitammekin tätä ja kello on vähän yli yksi. Luullaan että osa jutusta jää julkaisematta niin kuin viimeksi leiri kertomuksellemme kävi. Kohta se isäntäkin tänne ajelee ketunhäntä mopollaan ja löytää meidät täältä umpimökkihöperöinä. Nyt pitää vielä tehdä viimeistely siivous ja ottaa yhteiskuvat.

Olet nyt lukenut tämän 458 sanaisen jutun! Kiitos ja kumarrus  XOXO Inari ja Telma <3

Telma ja Inari saattoivat juttua kirjoittaessaan liioitella joitakin asioita, ei kannata ottaa liaan vakavasti :)


Flamingojen oma soittolista syntyi viikonloppuna!

Telma ja Inari kirjoittavat keskittyneesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti