maanantai 26. tammikuuta 2015

Chinchillojen retki 23.1-25.1 201523.1. Lähdimme kirkolta n. klo 16.35 ja suuntasimme kohti Rymättylää. Matka viivästyi hiukan, koska Särkänsalmen sillalla oli tapahtunut iso nokkakolari. Odotimme n. 15-20 minuuttia paikallaan ja kun jono oli lähtenyt liikkeelle, jatkoimme matkaa! Me päästiin perille ja leikimme pimeässä Vinkkipeliä. Menimme yläkertaan, jossa me suunniteltiin miten me nukuttaisiin patjoilla. Kaikilla oli eri ehdotuksia ja ääntä kyllä kuului ja kaikui, mutta lopulta saimme patjat laitettua paikoilleen. Me laitoimme aluslakanat ja tyynyliinat, ja menimme alakertaan syömään illallis-iltapalaa eli tortillaa. Tortillan päälle sai laittaa kurkkua, tomaattia, juustoa, oliivia, majoonesia ja hot salsaa! Nam!! Se oli kyllä aivan herkullista.


Syömisen jälkeen me lauloimme lauluja, kun meidän johtajamme soitti kitaraa. Meidän johtajamme Anna ja Sofia ovat kaksosia, joten he näyttivät meille heidän telepatiataitojansa, ja leikimme ihmismuistipeliä ja silmäniskumurhaajaa... vink vink ;) Hiljaisuus alkoi klo 22.15, mutta hihitimme, kuiskuteltiin ja mutusteltiin karkkia, joten nukahdimme vasta myöhemmin.

24.1. Annan ja Sofian piti herättää meidät klo. 8.45, mutta jotkut olivat valvoneet jo yli 3 tuntia (tämä koskee Lottaa ja Mimmiä!)! He rapistelivat vaatepusseja ja osoittelivat NUKKUVIA tyttöjä taskulampulla! Jotkut heräsivät klo 8 (tämä ei koske meidän sikeästi nukkuvaa pikku Eveä). Eve taas oli valunut patjalta paljaalle lattialle ja minä (eli Sharon), Lotta ja Mimmi nostimme Even patjalle eli 1,2,3 YLÖS. Tänään oli meidän rakkaan Lotan syntymäpäivä. Klo 9 eli TASAN klo 9 oli lipunnosto. Sen jälkeen söimme aamupalaksi leipää ja jugurttia... Mums :P


Aamupalan jälkeen suuntasimme Chinchillojen kanssa retkelle Arkkuvuorelle, joka oli ihan sika jyrkkä! Emme voineet edes katsoa alas! Ja näimme luolan. Me päästiin huipulle ja meidän piti ryhmissä tehdä alle kymmenessä minuutissa lumesta chinchilla.. Oli se aika vaikeaa, kun meidän chinchilla-paran pää meni katki, mutta lopputulos oli tasapeli. Eväinä oli sämpylää, keksiä ja mehua. Kävelimme takaisin mökille.


Lounaan jälkeen sytytimme nuotion. Nuotion äärellä paistoimme vaahtokarkkeja ja söimme suklaabanaaneja. Sen jälkeen menimme pihalle ja pelasimme Vinkkiä! Menimme sisälle ja söimme kalapuikkoja ja ranskalaisia. Me saimme jälkiruoaksi keksejä Lotan synttäreiden kunniaksi.

Seuraavaksi oli vuorossa iltaohjelma. Oli näytelmiä ja minä (Sharon) ja Eve lauloimme Lorde – Royals samalla kun Sini, Mimmi ja Lotta soittivat kitaraa... Se meni hyvin, tai no ei hyvin vaan TÄYDELLISESTI. Lisäksi leikittiin murhaajaa ja syötiin karkkia.Me pestiin hampaat ja puettiin pyjamat. Sai vielä valvoa yhteentoista asti jos halusi. Me menimme nukkumaan ja kaikki itse asiassa nukkuivat tosi hyvin. 


25.1. Kaikki heräsivät oikeaan aikaan herätykseen, ja yhdeksältä oli lipunnosto. Minä ja Helene nostettiin lippu ja se meni tosi hyvin, vaikka aluksi se meni vähän sotkuun, kun yritimme nostaa sitä, mutta tuuli puhalsi sen auki joten No Problem :). Menimme syömään hyvää aamupalaa eli leipää ja jugurttia. 


Meidän huoneet olivat aivan sotkuiset, joten meidän piti siivota huoneet ja pakata tavarat. Siinä kyllä kesti hiukan, kun kaikki kyselivät, että "missä on tavarani?" ja "huulirasvani on kadonnut" ja "missä on toinen pehmoleluni".... :D Hullua menoa, mutta kaikki selvisi. Pelattiin korteilla aasia, soiteltiin kitaraa, koristeltiin ”Chinchillojen ystäväkirjaa”.  Ystäväkirjaan saa jokainen kirjoittaa vuosittain, ja voidaan monen vuoden päästä katsoa millaisia oltiin vitosluokalla! Lounaan jälkeen lähdettiin kotiin toipumaan hauskasta retkestä.


Kirjoittanut Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti