torstai 12. helmikuuta 2015

Talvimestaruuksista kisattiin kylmyydessä

Lounais-Suomen Partiopiirin Mettäsä2015-kisojen yhteiskuljetus lähti launtai-aamuna 7.2. Turun linja-autoasemalta kohti Alastaroa. Vartiossamme meitä oli neljä Dinoa ja yksi Kenguru lähdössä kisaamaan talvimestaruudesta. Bussimatka meni haukotellen, mutta perillä olimme jo hereillä. Perillä kävimme ilmoittautumassa ja odotimme kisojen alkua.

Mettäsä-kuvat - Toni Salminen

Lähtötehtävänä oli rakennustehtävä, jossa meidän tuli valmistaa tukkimitta. Jo matkan alkuvaiheessa tuli todettua, että sää oli kylmä ja lunta oli paljon. Kisojen vaikein tehtävä oli mielestämme Saha, jossa tuli rakentaa saha annettujen ohjeiden mukaan. Sen sijaan Paino tehtävä oli helppo, sillä olimme hyviä arvioimaan tölkkien painoja. Mieleen jäi erityisesti Kuutiomuna tehtävä, jossa meidän piti keittää kananmuna kovaksi ja saada siitä kuution muotoinen itsetehdyllä kuutioimiskoneella. Kuutiomunaa valmistaessa opimme, että ohjeet ja mallit kannattaa tulkita huolella, eikä tehdä aina hätiköiden.

Vaikka kisoista päällimmäisenä jäikin mieleen kylmyys, oli meillä myös hauskaa ja aiomme mennä kisoihin tulevaisuudessakin. Suosittelemme evääksi erityisesti välipalapatukoita ja kaakaota.
Meidän vartiomme ei pärjännyt tehtävissä erityisen hyvin ja tulimme seitsemänsiksi, mutta Hetan  toinen tarpojavartio Flamingot tulivat ensimmäisiksi oranssissa sarjassa!

-Dinot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti