perjantai 17. kesäkuuta 2016

Syksystä 2016

Sama info on lähetetty myös sähköpostitse, mutta tässä vielä kertaalleen :-)

Vihdoin on kesälomat alkaneet ja partiolaiset pääsevät leireilemään! Tässä on kuitenkin päivämääriä ensi syksylle, ja kannattaa laittaa ne kalenteriin ylös jo nyt. Lopussa vielä vinkkiä kesän 2017 kesäleiristä!
Kaikista tapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta tulee lisää tietoa syksyllä. 
22.8. klo 18-19 Uusien partiolaisten ilmoittautumispäivä Henrikinkirkolla. Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa! Ilmoittautumispäivässä kerrotaan partiosta ja uudet jäsenet saavat ilmoittautua mukaan. Tapahtuma on yhteinen Kupittaan Henrikinpoikien kanssa. 
Viikko 34 Ryhmät aloittavat viikoittaiset kokouksensa, jolleivat ryhmän johtajat toisin ilmoita. Kokoontumisajat voi tarkistaa Ryhmät –osiosta nettisivuilta. Uusien seikkailijoiden eli nelosluokkalaisten ensimmäinen kokous on torstaina 25.8. klo 18 kololla Henrikinkirkon alakerrassa. Samaan aikaan on sudenpentujen syksyn ensimmäinen kokous Henrikinkirkon yläkerrassa.
9.-11.9. Yhteisretki Kupittaan Henrikinpoikien kanssa. Merirosvoteemaisella leirillä päästään muun muassa jollailemaan ja melomaan. Ilmoittautumaan retkelle pääsee tästä linkistä: 
https://docs.google.com/forms/d/1Oq1aiP13QF3wae1jtncgJyQwongi0ozIB_gU2lBqmmE/viewform?edit_requested=true

8.-9.10. Ruskavaellus Kuhankuonolla kaikille seikkailijoille ja tarpojille.
8.10. Kaakkois-Turun alueen lippukuntien sudenpentukisat Katariinanlaaksossa.

20.10. Heta-päivä. Vietämme yhdessä Hetan nimipäivää, ja kaikkien ryhmien kokoukset on siirretty torstaille.
4.-6.11. Sudenpentujen yöretki Kunstenniemessä.
26.11. Joulumyyjäiset Henrikinkirkolla
6.12. Itsenäisyyspäivän kirkko
8.12. Lippukunnan yhteinen joulujuhla

Vaikka tämäkään kesä ei ole vielä päässyt kunnolla alkuun, niin nyt jo voidaan antaa vinkkiä kesän 2017 kesäleiristä. Kesäleiri järjestetään kesäkuun ensimmäisillä viikoilla ennen juhannusta, joten jos suunnittelette jo ensi kesän menoja niin kannattaa jättää tämä vapaaksi. Kesäleirille saavat osallistua seikkailijat ja sitä vanhemmat. Ihan vielä ei paljasteta tarkkaa suunnitelmaa, mutta googlettamalla "Anarjohka" saat jo hyvän vinkin ;)
Ihanaa kesää toivottaen,
Sofia ja muu johtajisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti