tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kevätretki kesän kynnyksellä

Kolibrit nauttivat kesäisen lämpimistä ja melko aurinkoisista keleistä Kunstenniemessä 27.-29.5. viettäen oman seikkailijajoukkueen kevätretkeä. Mukana oli 7 seikkailijaa ja johtajista Lea + Wilma.

Perjantaina huomattiin heti saapuessa nätti keli + posketon määrä hyttysiä. Illalla leikittiin ulkona ja syötiin iltapala.

Lauantaina herättiin pirteästi kahdeksalta, naposteltiin aamupala ja aloitettiin ohjelma. Ohjelman ensimmäinen aktiviteetti liittyi Suomen lippuun ja sen käsittelyyn - opettelun jälkeen lippu nousi komeasti lipputankoon ja sai varsin pian tuulta alleen.
Seuraavaksi jatkettiin kisailun merkeissä ja selvitettiin Kolibrien partiotaitojen taso. Jokainen pääsi kiertämään rasteja sekä pitämään omaa rastia ihan itsekseen.
Välillä syötiin lounasta ja juotiin päivämehut herkkujen kera.
Aktiivista leikkimistä, pientä kävelyä ympäri Kunstenniemeä ja jo alkuillasta saunaan. Saunan jälkeen päivällistä ja vapaata oleilua.
Leikki ulkona päättyi lipun laskuun ja siitä alkoi jännittävääkin jännittävämpi siirtymä seikkailijoista tarpojiin. Tämän siirtymän sisältö jää retkellä olleiden tietoon, mutta lopulta kahdelta yöllä päästiin nukkumaan.

Sunnuntaina maittava brunssi, tavaroiden pakkaamista ja mökin siivoamista. Vähän ehdittiin myös leikkimään.

"Retki oli kiva!"
"Leikittiin paljon ja erilaisia leikkejä :)"
"Siirtymä oli jännä"

Retkeltä voidaan vinkata Tammileirille lähtijöille, että illat (ja yöt) ovat oikeasti viileitä ja että ainakin Rymättylässä oli hyttysiä paljon!

Aurinko laski komeasti näiden HeTalaisten viimeisenä seikkailijayönä

Seikkailijoista tarpojiin siirtyivät retken myötä Cesilia, Selma, Katriina, Venla, Sanni, Essi ja Gabriela. Tarpojiin siirtyvät myös loput Kolibrit eli Vilmiina, Zaida, Aada, Shakiba ja Helmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti